Vaino ja vieraannuttaminen erotilanteessa -koulutuspäivä

Koska:
20.3.2018 @ 08:30 – 15:30
2018-03-20T08:30:00+02:00
2018-03-20T15:30:00+02:00
Missä:
Palokan kirkko
Rovastintie 8
Yhteystiedot:
Virve Hongisto
050 365 8561

 

Vaino ja vieraannuttaminen erotilanteessa -koulutuspäivä on tarkoitettu Keski-Suomen ammattilaisille, jotka kohtaavat erotilanteessa olevia lapsia ja heidän perheitään.

Koulutuspäivän puheenvuorot:

• Naiset ja lapset eron jälkeisen vainon uhreina – tunnistetuksi ja autetuksi tulemisen mahdollisuudet. Tutkijatohtori Anna Nikupeteri.
• Vainon uhri vai vainon uhriksi tekeytyvä lapsen vanhemmasta vieraannuttaja?  Psykologian tohtori, psykoterapeutti ja oikeus- ja kriminaalipsykologian dosentti Helinä Häkkänen-Nyholm.
• Miten kohtaan vainoa kokeneen lapsen ja mitä työskentelyssä tulee huomioida heidän kanssaan? Sairaanhoitaja (AMK) ja psykoterapeutti Pirjo Ervasti.

Koulutuksen ohjelma

Ilmoittautumiset 12.3. mennessä sähköisesti. Koulutus on maksuton.

Koulutusta voi seurata myös etänä. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään sähköpostiosoite etäyhteydellä osallistuvilta. Webcast-linkki lähetetään
ilmoittautumisen jälkeen sitä toivoville.

Koulutusta voi seurata myös etänä.

Koulutusta voit tämän seurata linkin kautta.

Live-lähetys alkaa hetkeä ennen tilaisuuden alkua.
Ennen livelähetystä paikassa näkyy edellisten tilaisuuksien taltio(t)

Jos video ei näy, voit joko 1) vaihtaa selaimesi tuoreempaan, 2) väljentää selaimesi (msie) tietoturva-asetuksia tai 3) siirtyä katsomaan lähetystä suoraan bambuserista.

Koulutuksen järjestelyistä vastaa Keski-Suomessa eroauttamisen parissa työskentelevien tahojen verkosto: Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry, Jyväskylän seurakunnan perheasiain neuvottelukeskus, Jyväskylän kaupunki ja Äänekosken kaupunki sekä Keski-Suomen lapsi ja perhepalveluiden muutosohjelma, KSLAPE.

Sinua voi ehkä kiinnostaa nämäkin...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.